Κύθνος: 4ήμερη εκδρομή για κατάδυση

Posted by kithnos-cape 10/07/2018 0 Comment(s)

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΔΥΣΗ

(Ιούνιος 2018 & Σεπτέμβριος 2018)

 

Πρώτη Μέρα

 

Άφιξη στο νησί, με το πλοίο, είτε από Πειραιά, είτε από Λαύριο.

Παραλαβή από  το λιμάνι και μεταφορά στο Cape Suites για τακτοποίηση.

Στη συνέχεια, μπάνιο στην αμμουδερή παραλία του Αγ. Δημητρίου (όποιος επιθυμεί μπορεί να κολυμπήσει στα βραχάκια κάτω από το συγκρότημα), όπου έχετε τη δυνατότητα να γευτείτε τοπικά  μαγειρευτά φαγητά, ή ψητά  ντόπια κρέατα, σε ένα από τα  δύο ταβερνάκια της παραλίας, καθώς επίσης  να απολαύσετε καφέ ή παγωτό.

Νωρίς το απόγευμα, μεταφορά στο διαμέρισμά σας, για ξεκούραση.

Το βραδάκι, επίσκεψη στην γραφική Δρυοπίδα, για περπάτημα στα πλακόστρωτα σοκάκια της. Όσοι επιθυμούν, θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν φαγητό, ποτό ή τοπικά γλυκίσματα.

Μετά από τρεις ώρες  αναχώριση και επιστροφή στο διαμέρισμά σας για χαλάρωση και ύπνο.

 

Δεύτερη Μέρα

Το πρωί, μετά από ελαφρύ πρωινό, μεταφορά στα Λουτρά, για κατάδυση στο καταδυτικό κέντρο Aqua Team.

Όποιος δεν έχει προηγούμενη εμπειρία στις καταδύσεις, κάνει πρώτα ένα θεωρητικό μάθημα 30 λεπτών, για να γνωριστεί με τον εξοπλισμό και αμέσως μετά, ξεκινά μια υποβρύχια βόλτα, περίπου δυόμιση ωρών, μέσα στη θάλασσα, στην αρχή σε σημείο που πατά και αργότερα βαθύτερα.

Μετά την ολοκλήρωση της θαλάσσιας βόλτας, υπάρχει χρόνος για πρόχειρο φαγητό ή κανονικό γεύμα, ή ακόμα για καφέ ή παγωτό, στα μαγαζάκια, πάνω στο κύμα.

Το απόγευμα, επιστροφή στο διαμέρισμά σας, για ξεκούραση και χαλάρωση, απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα στη θάλασσα και το μοναδικό ηλιοβασίλεμα, από την βεράντα σας.

Αργότερα, μεταφορά στην παραλία του Αγ. Δημητρίου, για όσους επιθυμούν βραδινό φαγητό, ή παγωτό, στα τοπικά ταβερνάκια.

Μετά από δύο περίπου ώρες, επιστροφή για βραδινή ξεκούραση.

 

 

Τρίτη Μέρα

Το πρωί, μετά από ελαφρύ πρωινό, μεταφορά για κατάδυση, στην παραλία του Αγίου Στεφάνου. Εκεί θα σας περιμένει, ο έμπειρος συνεργάτης μας, από το καταδυτικό κέντρο Aqua Team όπου θα σας παραδώσει τον εξοπλισμό σας για να ξεκινήσει μια απίστευτη εμπειρία κατάδυσης στο ναυάγιο που υπάρχει μέσα στη θάλασσα, μετά από σύντομη ξενάγηση.

Με την ολοκλήρωση της κατάδυσης, θα ακολουθήσει μεταφορά στα ταβερνάκια στην περιοχή της Κανάλας, για τοπικά μαγειρευτά φαγητά ή ψητά στα κάρβουνα, καθώς και φρέσκο ψάρι.

Αμέσως μετά επιστροφή στο διαμέρισμά σας, για ξεκούραση και χαλάρωση στη βεράντα  σας όπου μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη θέα και το  ηλιοβασίλεμα.

Το βραδάκι μεταφορά στην παραλία του Αγ. Δημητρίου, για όσους επιθυμούν βραδινό φαγητό ή ποτό, παγωτό σε ένα από τα ταβερνάκια.

Μετά από δύο περίπου ώρες επιστροφή στο διαμέρισμά σας.

 

 

Τέταρτη Μέρα

 

Το πρωί, κατά τις 10:00 πμ, επίσκεψη για προσκύνημα, στην εκκλησία της Παναγίας Κανάλας, που είναι θαυματουργή.

Στη συνέχεια, μεταφορά στο λιμάνι  του Μέριχα, για μια βόλτα, καθώς είναι η μέρα της αναχώρισής σας.

Θα υπάρχει χρόνος για ψώνια, φαγητό ή καφέ, ανάλογα με την ώρα αναχώρισης.

 

Το συνολικό κόστος ανά άτομο, είναι 430 ευρώ και δεν περιλαμβάνει τα εισιτήρια του πλοίου, φαγητά, ποτά, ΦΠΑ και φόρο διανυκτέρευσης. Η τιμή αφορά παρέα τουλάχιστον δύο ατόμων.

Υπάρχουν ειδικές εκπτώσεις για παρέες τεσσάρων  ή οκτώ ατόμων.

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ - ΕΚΠΤΩΣΗ 30% ΓΙΑ ΙΟΥΝΙΟ 2018:  Από 430€, τώρα μόνο 300€

 

Δείτε 2 ακόμα πακέτα: (α) 4ήμερη εκδρομή για πεζοπορία και ξενάγηση           (β) 4ήμερη εκδρομή για πεζοπορία και κατάδυση